Het Fiets Privé Plan!

Het Fiets Privé Plan is een consumentenkrediet en kunt u als particulier aangaan. Het Fiets Prive Plan is te vergelijken met het kopen op afbetaling. U betaalt over een afgesproken termijn, periodiek een vast bedrag aan aflossing, rente, managementfee en kosten verbonden aan uw maandelijkse betalingen. Bekijk hier het rekenvoorbeeld. Het Fiets Privé Plan kent vele voordelen, u hoeft geen aanbetaling te doen en u kunt boetevrij inlossen, waardoor u minder rente betaalt.


Fiets Privé Lease!

Onbezorgd fietsplezier in de meest uitgebreide vorm voor een particulier doet u met Fiets Privé Lease. De leasemaatschappij en de lessee sluiten als het ware een "All Inclusive" contract af, om voor een bepaalde periode een fiets te gebruiken. De lessee betaalt hiervoor, een van te voren overeengekomen, vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Hierdoor is Fiets Privé Lease te vergelijken met het huren van een fiets voor een langere periode.


Zakelijke Fietslease!

Zakelijke Fietslease vergelijkbaar met Fiets Privé Lease maar dan in de zakelijke vorm. Met Zakelijke Fietslease ook wel Full Service Lease genoemd staat de leasefiets niet op uw bedrijfsbalans, hierdoor kunt u uw liquiditeitspositie optimaal benutten voor uw onderneming. De leasemaatschappij draagt zorg voor de uitbesteding van het onderhoud, regelt collectief de pechhulp en de verzekering. Een Full Service Fietsleasecontract heeft altijd een vooraf overeengekomen looptijd en is gebaseerd op een vast jaarkilometrage. Aan het einde van de gebruiksperiode worden de fietsen bij de leasemaatschappij ingeleverd.